Allisat orgànic

GOA ORGANICS

Juan Marín Saló de Perruqueria treballem el teu allisat orgànic amb la casa comercial Goa Organics, referent en tractament orgànic del cabell. Goa Organics aposta per la sostenibilitat dels seus productes, amb l’objectiu de satisfer les necessitats del present sense comprometre les oportunitats de les generacions futures.

Goa Organics treballa amb ingredients exclusius i innovadors per aconseguir cosmètics que van més enllà de la bellesa, desenvolupant  productes naturals, lliures de silicones, olis minerals o de palma, derivats del petroli o sulfats.

En aquesta línea, Keratin Infusion és un tractament totalment innovador i exclusiu a base de 35 actius naturals entre els que es trova una barreja de 20 olis essencials, que aconsegueix un efecte allisat 100% natural, rejuveneix el cabell, repara i aporta suavitat i brillantor.

Aprofita la oportunitat de provar aquests excelents productes i els seus efectes al nostre saló de perruqueria.

Tractaments

Softy Mood

Softy Mood elimina el frizz fins a 12 setmanes sense allisar ni modificar l’estructura dels cabells. Aporta al cabell una hidratacó profunda, més resistència i elasticitat a la fibra capil·lar, ja que conté un complex de ceramides i alfa hidroxiàcids.

El seu alt contingut en oli i mantegues com el coco i el mànec, reforça la fibra capil·lar, aportant brillantor i nutrició extrems.

Keratin Infusion

Amb Keratin Infusió aconsegueix un efecte llis 100% natural, elimina el crespat, rejoveneix els cabells, regenera i aporta suavitat extrema i brillantor duradora.

Un tractament amb keratina formulat a base de 42 actius naturals, Alfahidroaxiacids, olis i mantegues acuradament seleccionades. No importa quin tipus de cabell tinguis, oblida’t de l’encrespament per 6 mesos. El teu cabell estarà visualment més brillant, saludable i reconstruït.

Sublime 10·31

Sublim 10·31 proporciona la reconstrucció total de la capa més interna de la fibra a la més externa, intensifica la restauració del ciment intercel·lular i segella la cutícula.

A més, gràcies al seu complex de proteïnes i aminoàcids, aconsegueix reconstruir els cabells danyats alhora que augmenta la brillantor i la suavitat, afegint força i hidratació. Tractament lliure de silicones i olis minerals, de manera que no afegeix pes i és compatible amb tot tipus de cabells, deixant-los solts i lleugers.

Bae Berry

Bae Berry és un tractament d’ús exclusiu professional una acció ràpida de reconstrucció que redueix el dany produït a la fibra capil·lar per processos de decoloració, manca de cura, excés de planxes o pas del temps.

La fórmula de Bae Berry té com a principal funció la recuperació ràpida dels cabells, enfortint la fibra danyada, reduint el trencament i millorant l’aspecte natural dels cabells.

Deixa’t sorprendre